Mr. C.C.W. (Christiaan) Plaat
Stationsweg 35,
6711 PJ Ede
Bel 06 228 672 46
Mail info@advocatenkantoorplaat.nl

Beëindiging WSNP zonder schone lei

Een schone lei betekent dat u vrij bent van de schulden waardoor u in de WSNP-regeling terecht bent gekomen. Uw schuldeisers kunnen dan niet meer bij u aankloppen voor het opeisen van schulden.

Als er gedurende de WSNP onvoldoende saldo is gespaard om aan de schuldeisers een bedrag te kunnen betalen, kan de rechtbank besluiten uw WSNP te beëindigen zonder toekenning van een schone lei.

Dat betekent dat uw schuldeisers alsnog hun schulden volledig bij u kunnen opeisen.

Hoger Beroep

Is uw WSNP beëindigd zonder schone lei? Dan kunt u binnen acht dagen in hoger beroep gaan.

Direct contact? WhatsApp: 0622867246

In hoger beroep beoordeelt het Gerechtshof of de rechtbank, op basis van uw specifieke situatie, de juiste beslissing heeft genomen.

De toetsing door het Gerechtshof is integraal. Dat betekent dat uw zaak geheel opnieuw wordt beoordeeld. U heeft in hoger beroep dus een volledig nieuwe kans om alsnog een schone lei te verkrijgen.

Is het écht gratis?

Wilt u in hoger beroep omdat uw schuldsanering is beëindigd zonder schone lei?

Dan komt u automatisch in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand tegen de laagste eigen bijdrage. Dit is een vast bedrag dat gebaseerd wordt op uw inkomen.

Bent u niet in de mogelijkheid om deze eigen bijdrage te betalen of heeft u geen inkomen? Dan compenseren wij deze bijdrage en is het voor u helemaal gratis.

Als advocaat vraag ik de gefinancierde rechtsbijstand voor u aan. U hoeft hier zelf niets voor te doen!

Gratis thuisservice

Ik geef advies en bijstand aan cliënten in heel Nederland. Hebt u niet de mogelijkheid om naar Ede te komen voor een kennismaking? Dan kom ik gratis naar u toe.

  • Jarenlange ervaring met WSNP
  • Tientallen succesvolle zaken per jaar
  • Tevreden cliënten in heel Nederland